Coafor & Frizerie

Alege Triquestra Beauty & Style pentru ca frumusetea ta sa se vada, pentru ca frumusetea ta sa fie mereu admirata. Cadrul intim oferit de studioul de infrumusetare & make up Triquestra Beauty & Style va ajuta sa va relaxati cu adevarat pentru a va bucura de placerea de a fi frumoasa. Serviciile noastre de infrumusetare sunt variate in functie de cerintele clientelor noastre.

Programare Coafor & Frizerie

Contacteaza-ne la telefon 0740232931 pentru a efectua o programare

Cosmetica

Cosmetica este cea care ne ajuta de cele mai multe ori sa redescoperim magia frumusetii si naturaletii femeii de demult. Mici secrete cosmetice, aparate de ultima generatie si produse de o calitate superioara, dar si complexitate, diversitatea procedeelor folosite te vor ajuta sa devii SPECIALA.

Programare cosmetica

Contacteaza-ne la telefon 0740232931 pentru a efectua o programare

Masaj & remodelare corporala

Masajul este indicat cel puțin o dată pe saptămână și are ca scop menținerea organismului într-o stare de funcționare perfectă. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate vârstele, de la nou-născuți și până la persoane de vârsta a treia. Remodelarea corporala reprezinta una dintre cele mai sigure metode de a obtine un corp de invidiat.

Programare masaj & remodelare corporala

Contacteaza-ne la telefon 0740232931 pentru a efectua o programare

Manichiura & Pedichiura

Manichiura si pedichiura sunt unele dintre cele mai importante servicii de care femeile si barbatii ar trebui sa beneficieze cat mai des.

Expertii nostri in estetica unghiilor vor analiza starea de sanatate a unghiilor tale si apoi vor veni cu propuneri pentru ca ele sa arate extraordinar de bine si sa fie sanatoase. Recomandam tipurile de manichiura si pedichiura potrivite, doar dupa ce analizam cu atentiei textura, culoarea si forma unghiei.

 Programare Manichiura & Pedichiura

Contacteaza-ne la telefon 0740232931 pentru a efectua o programare

Studio de bronzat (solar)

Având o piele bronzată ești mai încrezător în tine, bronzul reduce vizibilitatea celulitei, subtiază silueta, până și hainele se aseaza intr-un mod placut pe o piele bronzata si sunt doar cateva motive pentru care alegem sa incercam o astfel de tehnologie ultra sigura si o inovatie nemaiîntâlnită. Diferenta dintre expunerea la razele UV si soare este ca intr-un studio de bronzat (solar) puteti controla expunerea prin minute si depinde de pigmentul fiecarui client in parte fara sa ajungeti la arsurile nedorite.

 Programare studio de bronzat

Contacteaza-ne la telefon 0740232931 pentru a efectua o programare

©2018 Triquestra Beauty & Style - Salon de infrumusetare Crangasi - Beauty Salon Crangasi - Politica Cookies